Kosten en verzekering

Een mooi afscheid zit in kleine waardevolle aspecten, niet in grootse dingen. Met een klein budget kan een uitvaart toch heel persoonlijk zijn, en een waardevolle herinnering worden. 

Niets aan de uitvaarten die ik begeleid is standaard, ook het kostenplaatje niet. De keuzes die u maakt, bepalen in grote mate wat het afscheid kost. Zoals de keuze van begraven of cremeren, advertentie, locatie van het afscheid en het samenzijn na afloop. 

Zo snel mogelijk na ons eerste gesprek maak ik een globale begroting voor de uitvaart. In de dagen daarna krijgt deze steeds meer vorm en details. Ik vind het belangrijk dat u het overzicht houdt en niet voor verrassingen komt staan. Transparantie is daarom het sleutelwoord.

Uitvaartverzekering

Ook wanneer u een uitvaartverzekering hebt, kan ik de uitvaart voor u verzorgen. U heeft namelijk altijd keuzevrijheid, ongeacht bij welke maatschappij u verzekerd bent.

Hebt u hier vragen over of twijfelt u over de mogelijkheden? Bel me dan gerust. In een vrijblijvend gesprek kijken we wat de consequenties zijn van uw keuze. Kiest u ervoor de uitvaart door mij te laten doen dan kan ik de verzekering opzeggen en de administratieve afwikkeling op me nemen.