Na de uitvaart

De dagen tussen overlijden en uitvaart zijn vaak druk. U wordt meegevoerd in de stroom aan gebeurtenissen tot aan het moment van afscheid nemen. Daarna wordt het stil. Pas in de dagen erna voelt u wat dit verlies echt voor u betekent. 

Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u met warme gevoelens terugkijkt op het afscheid. Hopelijk is dit voor u een steun in deze moeilijke periode. 

Een paar weken na de uitvaart, kom ik bij u langs. Samen kijken we terug naar de dagen rondom overlijden en het afscheid. Misschien komen er nog andere punten naar boven waarmee ik u van dienst kan zijn: het ophalen van de asbus of helpen met teksten voor een dankkaartje. Ik sta open voor al uw vragen. 

Vanuit mijn rol als uitvaartbegeleider voel ik me betrokken bij uw verlies. Na het afscheid laat ik u niet ineens los. Samen proberen we deze intensieve periode op een warme en respectvolle manier af te sluiten.