Reacties van anderen

Het mooiste aan mijn vak, is dat je in een moeilijke periode werkelijk iets voor iemand kunt betekenen. Regelmatig krijg ik na de uitvaart spontaan een kaartje of mailtje van een familie. Hier leest u enkele reacties van families waarvoor ik een afscheid mocht verzorgen.

“Heidi was onze steun en toeverlaat na het plotseling overlijden van mijn vader. Ondanks de schok en het grote verdriet denk ik met warme gevoelens terug aan die dagen. Heidi bracht rust en voelde precies aan waar wij behoefte aan hadden.”

Anja

“Lieve Heidi, Wij willen jou heel hartelijk bedanken voor de fijne manier waarop wij samen met jou afscheid hebben kunnen nemen van ons mam. Alles is echt heel goed verlopen en iedereen is heel erg tevreden! Alle bijeenkomsten met jou verliepen heel fijn en jij wist alles toch weer in goede banen te leiden als wij met z’n zessen wel eens tegelijk aan het woord wilden zijn. Het gemis blijft, maar als het afscheid mooi is, kun je daar toch altijd met een goed gevoel aan terugdenken. En dat doen wij allemaal!! Hartelijk bedankt!!”

Familie van den Broek

Review schrijven

Ik vind het heel fijn om te horen hoe u mijn begeleiding heeft ervaren. Alle feedback is welkom, in welke vorm dan ook.