Reacties van anderen

Het mooiste aan mijn vak, is dat je in een moeilijke periode werkelijk iets voor iemand kunt betekenen. Hier leest u enkele reacties van families waarvoor ik een afscheid mocht verzorgen.

“Heidi was onze steun en toeverlaat na het plotseling overlijden van mijn vader. Ondanks de schok en het grote verdriet denk ik met warme gevoelens terug aan die dagen. Heidi bracht rust en voelde precies aan waar wij behoefte aan hadden.”

Anja

 

“Warme, persoonlijke zorg en begeleiding”

 

“Punctueel en iedere dag contact”

 

“In een moment van verdriet bracht Heidi rust en structuur op het juiste moment. Ze heeft ons perfect aangevoeld en ondersteund waar nodig zodat wij ons pap het afscheid hebben kunnen geven wat hij verdiende. Heidi bedankt…”

Ellis en Leonie

 

“Heel persoonlijk en goed verzorgd. Niets wat beter zou hebben gekund.”

Paula

 

“Wij zijn heel dankbaar voor de manier waarop Heidi ons heeft bijgestaan in de periode rond het afscheid. Ze luisterde goed naar onze wensen en zorgde ervoor dat alles geregeld werd zoals Jan het zou hebben gewild.”

Familie van Mierlo

 

“Beter kan niet in deze omstandigheden. We zijn allemaal super tevreden, klasse!”

Familie van Bergen

 

“De kleinschaligheid van jouw bedrijf maakte dat wij ons vrij voelden in onze keuzes. Het maakte niet uit, jij steunde ons daarbij. Dat voelde fijn en hierdoor konden we mama de uitvaart geven die zo bij haar en ons paste.”

Familie de Visser

 

“We hebben een zeer goed gevoel bij jou als persoon en de gang van zaken. We hebben dat als zeer prettig ervaren.”

Familie Verstappen

 

“Wij vonden het een warme en persoonlijke begeleiding. Alles naar tevredenheid kunnen regelen.”

Familie van der Laak

 

“Je hebt ons perfect door deze moeilijke tijd geloodst. Wij zijn 100 % tevreden over de geleverde diensten, support en adviezen.”

Familie de Groot

 

“Ik had me geen betere uitvaartzorg kunnen voorstellen zoals op de manier die jij hebt gedaan.”

Rik Bax

 

 

 

Wilt u een reactie achterlaten?