Home Uitvaart Heeze

Een uitvaart in Heeze

Met veel zorg en persoonlijke aandacht verzorg ik een uitvaart voor uw dierbare in Heeze. U kunt mij dag en nacht bereiken via: 06 10238530. 

Zonsondergang heide ven

Afscheid nemen van een dierbaar iemand is onlosmakelijk verbonden met het leven. In de drukte na een overlijden is soms weinig ruimte voor gevoelens van verdriet. Dat is jammer, want die gevoelens horen bij een afscheid. 

Graag wil ik u de ruimte, tijd en aandacht geven die nodig is om goed afscheid te kunnen nemen. Als uitvaartbegeleider sta ik u bij in de dagen na een overlijden. Stap voor stap bereiden we samen een mooi afscheid voor. 

In deze moeilijke dagen ben ik uw vertrouwde gezicht en aanspreekpunt. Samen geven we vorm aan de uitvaart van uw geliefde.

Strabrechtse heide

Opbaren in Heeze

Opbaren kan naar wens thuis of in het uitvaartcentrum aan de Spoorlaan in Heeze. Beide kan ik voor u organiseren.

Uitvaart of afscheidsdienst

Katholiek

Een Katholieke uitvaart is mogelijk in de H. Martinuskerk in Heeze. Aansluitend kunt u kiezen voor:

  • Cremeren in het crematorium, Somerenseweg 120 in Heeze.
  • Begraven op het parochiekerkhof aan de Spoorlaan 24 in Heeze. Kijk voor meer informatie op de website van de parochie H. Nicasius, locatie Heeze.
Roos regen grafsteen

Protestants

De Protestante Gemeente van Heeze heeft een kerkgebouw aan de Kapelstraat. De Protestante begraafplaats vindt u aan de Holeweg, even buiten Heeze.

Begraven zonder geloofsovertuiging

Zowel de Katholieke als de Protestantse begraafplaats in Heeze hebben een algemeen gedeelte waar men kan worden begraven zonder een kerkelijke uitvaart te hebben gehad.

Natuurbegraafplaats Schoorsveld Heeze

Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Vlakbij de Strabrechtse Heide in Heeze vindt u natuurbegraafplaats Schoorsveld: 25 hectare waar de natuur alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Hier kunt u een laatste rustplaats uitkiezen voor uzelf of voor een naaste.

Op Schoorsveld bent u verzekerd van eeuwige grafrust. Natuurbegraven Nederland zorgt voor het beheer van het natuurgebied en de natuurgraven.

U vindt Schoorsveld aan de Somerenseweg 116 in Heeze. 

koffie met broodje

Koffietafel in Heeze

Heeze heeft diverse horecagelegenheden waar u de mogelijkheid heeft voor een koffietafel of condoleance.

Op uw verzoek leg ik contact met de locatie van uw keuze, bespreek ik de mogelijkheden en organiseer ik de bijeenkomst. Samen zorgen we ervoor dat de bijeenkomst mooi en waardig verloopt.

Neem contact op voor een uitvaart in Heeze