Uw uitvaart in Leende

Met veel zorg en persoonlijke aandacht verzorg ik een uitvaart voor uw dierbare in Leende. U kunt mij dag en nacht bereiken via: 06-10238530. Als uitvaartbegeleider én als mens weet ik goed de weg in Leende. Graag sta ik u bij om voor uw dierbare een mooi, warm en persoonlijk afscheid te organiseren.  In de moeilijke dagen na een overlijden ben ik uw vertrouwde gezicht en aanspreekpunt. Samen geven we vorm aan de uitvaart van uw geliefde in Leende.

Opbaren in Leende

Opbaren kan naar wens thuis of in het uitvaartcentrum aan de Spoorlaan in Heeze. Beide kan ik voor u organiseren.

Uitvaartdienst of afscheidsdienst

Een Katholieke uitvaart is mogelijk in de Sint Petrus’ Banden kerk aan de Dorpstraat in Leende. Aansluitend kunt u kiezen voor:

  • Cremeren in het crematorium, Somerenseweg 120 in Heeze.
  • Begraven op het parochiekerkhof naast de kerk in Leende.

Kijk voor meer informatie op de website van de parochie Sint Nicasius, locatie Leende.

De RK begraafplaats in Leende.

Cremeren in Leende

Wanneer uw dierbare gecremeerd wenst te worden, kunt u terecht bij het crematorium in Heeze of in Weert (Weerterland). De afscheidsbijeenkomst kan plaatsvinden in de aula van het crematorium.

Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Vlakbij Leende, aan de Strabrechtse Heide in Heeze, vindt u natuurbegraafplaats Schoorsveld: 25 hectare waar de natuur alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Hier kunt u een laatste rustplaats uitkiezen voor uzelf of voor een naaste.

Op Schoorsveld bent u verzekerd van eeuwige grafrust. Natuurbegraven Nederland zorgt voor het beheer van het natuurgebied en de natuurgraven.

Wanneer u kiest voor begraven van het lichaam of de urn van uw geliefde op Natuurbegraafplaats Schoorsveld, kan de afscheidsbijeenkomst plaatsvinden in de bijbehorende ceremonieruimte.

U vindt Schoorsveld aan de Somerenseweg 116 in Heeze. Kijk voor meer informatie op de website van Natuurbegraafplaats Schoorsveld.

Koffietafel of afscheidsbijeenkomst in Leende

Op het gebied van afscheidsbijeenkomsten is heel veel mogelijk. Leende heeft diverse (horeca)gelegenheden waar u de mogelijkheden heeft zo’n bijeenkomst, koffietafel of condoleance te organiseren. Elke gelegenheid heeft een eigen sfeer en karakter. U kiest een locatie die past bij u degene van wie we afscheid nemen.

Op uw verzoek leg ik contact met de locatie van uw keuze, bespreek ik de mogelijkheden en organiseer ik de bijeenkomst. Samen zorgen we ervoor dat de bijeenkomst mooi en waardig verloopt.

Meer informatie over een uitvaart in Leende

Graag informeer ik u persoonlijk over de mogelijkheden die passen bij uw wensen. Het regelen van afspraken en alles wat daarbij komt kijken, kunt u geheel aan mij overlaten. 

Contact