Home Uitvaart Leende

Een uitvaart in Leende

Met veel zorg en persoonlijke aandacht verzorg ik een uitvaart voor uw dierbare in Leende. U kunt mij dag en nacht bereiken via: 06 10238530. 

Kerk Leende

Afscheid nemen van een dierbaar iemand is onlosmakelijk verbonden met het leven. In de drukte na een overlijden is soms weinig ruimte voor gevoelens van verdriet. Dat is jammer, want die gevoelens horen bij een afscheid. 

Graag wil ik u de ruimte, tijd en aandacht geven die nodig is om goed afscheid te kunnen nemen. Als uitvaartbegeleider sta ik u bij in de dagen na een overlijden. Stap voor stap bereiden we samen een mooi afscheid voor. 

In deze moeilijke dagen ben ik uw vertrouwde gezicht en aanspreekpunt. Samen geven we vorm aan de uitvaart van uw geliefde.

begraafplaats

Opbaren in Leende

Opbaren kan naar uw wens thuis of in een uitvaartcentrum naar uw keuze. Beide kan ik voor u organiseren.

Uitvaartdienst of afscheidsdienst

Een Katholieke uitvaart is mogelijk in de Sint Petrus' Bandenkerk aan de Dorpstraat in Leende. Aansluitend kunt u kiezen voor:

  • Cremeren bij het crematorium in Heeze of in Weert (Crematorium Weerterland). In beide gevallen kan de afscheidsbijeenkomst plaatsvinden in de aula van het crematorium. 
  • Begraven op het parochiekerkhof naast de kerk in Leende. Kijk voor meer informatie op de website van de parochie Heilige Nicasius, locatie Leende
bospad

Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Vlakbij Leende, aan de Strabrechtse Heide in Heeze, vindt u natuurbegraafplaats Schoorsveld: 25 hectare waar de natuur alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Hier kunt u een laatste rustplaats uitkiezen voor uzelf of voor een naaste.

Op Schoorsveld bent u verzekerd van eeuwige grafrust. Natuurbegraven Nederland zorgt voor het beheer van het natuurgebied en de natuurgraven.

Wanneer u kiest voor begraven van het lichaam of de urn van uw geliefde op Natuurbegraafplaats Schoorsveld, kan de afscheidsbijeenkomst plaatsvinden in de bijbehorende ceremonieruimte.

U vindt Schoorsveld aan de Somerenseweg 116 in Heeze. Kijk voor meer informatie op de website van Natuurbegraafplaats Schoorsveld.

koffie

Op het gebied van afscheidsbijeenkomsten is veel mogelijk. Leende heeft diverse (horeca) gelegenheden waar u de mogelijkheden heeft voor zo'n bijeenkomst, koffietafel of condoleance te organiseren. Elke gelegenheid heeft een eigen sfeer en karakter. U kiest de locatie die bij past bij u en degene van wie we afscheid nemen.

Op uw verzoek leg ik contact met de locatie van uw keuze, bespreek ik de mogelijkheden en organiseer ik de bijeenkomst. Samen zorgen we ervoor dat de bijeenkomst mooi en waardig verloopt.

Neem contact op voor een uitvaart in Leende