Home Uitvaart Soerendonk

Een uitvaart in Soerendonk

Met veel zorg en persoonlijke aandacht verzorg ik een uitvaart voor uw dierbare in Soerendonk. U kunt mij dag en nacht bereiken via: 0610238530

vlinder

Afscheid nemen van een dierbaar iemand is onlosmakelijk verbonden met het leven. In de drukte na een overlijden is soms weinig ruimte voor gevoelens van verdriet. Dat is jammer, want die gevoelens horen bij een afscheid. 

Graag wil ik u de ruimte, tijd en aandacht geven die nodig is om goed afscheid te kunnen nemen. Als uitvaartbegeleider sta ik u bij in de dagen na een overlijden. Stap voor stap bereiden we samen een mooi afscheid voor. 

In deze moeilijke dagen ben ik uw vertrouwde gezicht en aanspreekpunt. Samen geven we vorm aan de uitvaart van uw geliefde.

kerk Soerendonk

Opbaren in Soerendonk

Opbaren kan naar wens thuis of in een uitvaartcentrum naar uw keuze. Beide kan ik voor u organiseren.

Uitvaart of afscheidsdienst

Een Katholieke uitvaart is mogelijk in de St. Johannes Onthoofdingskerk te Soerendonk. Aansluitend kunt u kiezen voor:

  • Cremeren in Crematorium Weerterland in Weert of in Crematorium Heeze.
  • Begraven op het parochiekerkhof gelegen achter de kerk te Soerendonk. Kijk voor meer informatie op de website van de parochie H. Cornelius, locatie Maarheeze.
koffietafel

Koffietafel in Soerendonk

In Soerendonk en directe omgeving zijn diverse (horeca) gelegenheden waar u de mogelijkheden heeft voor zo'n bijeenkomst, koffietafel of condoleance te organiseren.

Op uw verzoek leg ik contact met de locatie van uw keuze, bespreek ik de mogelijkheden en organiseer ik de bijeenkomst. Samen zorgen we ervoor dat de bijeenkomst mooi en waardig verloopt.

Neem contact op voor een uitvaart in Soerendonk