Home Uitvaart Sterksel

Een uitvaart in Sterksel

Met veel zorg en persoonlijke aandacht verzorg ik een uitvaart voor uw dierbare in Sterksel. U kunt mij dag en nacht bereiken via: 0610238530

Os in Sterksel

Afscheid nemen van een dierbaar iemand is onlosmakelijk verbonden met het leven. In de drukte na een overlijden is soms weinig ruimte voor gevoelens van verdriet. Dat is jammer, want die gevoelens horen bij een afscheid. 

Graag wil ik u de ruimte, tijd en aandacht geven die nodig is om goed afscheid te kunnen nemen. Als uitvaartbegeleider sta ik u bij in de dagen na een overlijden. Stap voor stap bereiden we samen een mooi afscheid voor. 

In deze moeilijke dagen ben ik uw vertrouwde gezicht en aanspreekpunt. Samen geven we vorm aan de uitvaart van uw geliefde.

kerk Sterksel 2

Opbaren in Sterksel

Opbaren kan naar wens thuis of in een uitvaartcentrum naar uw keuze. Beide kan ik voor u organiseren.

Uitvaart of afscheidsdienst

Een Katholieke uitvaart is mogelijk in de H. Catharina van Alexandrië kerk in Sterksel. Aansluitend kunt u kiezen voor:

  • Cremeren in Crematorium Heeze of in Crematorium Weerterland in Weert
  • Begraven op het parochiekerkhof aan de Averbodeweg te Sterksel. Kijk voor meer informatie op de website van de parochie H. Nicasius, locatie Sterksel.
Bos

Natuurbegraafplaats Schoorsveld

In het buurtdorp van Sterksel vindt u in Heeze natuurbegraafplaats Schoorsveld : 25 hectare waar de natuur alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Hier kunt u een laatste rustplaats uitkiezen voor uzelf of voor een naaste.

Op Schoorsveld bent u verzekerd van eeuwige grafrust. Natuurbegraven Nederland zorgt voor het beheer van het natuurgebied en de natuurgraven.

U vindt Schoorsveld aan de Somerenseweg 116 in Heeze. 

koffietafel

Koffietafel in Sterksel

In Sterksel en directe omgeving zijn diverse (horeca) gelegenheden waar u de mogelijkheden heeft voor zo'n bijeenkomst, koffietafel of condoleance te organiseren.

Op uw verzoek leg ik contact met de locatie van uw keuze, bespreek ik de mogelijkheden en organiseer ik de bijeenkomst. Samen zorgen we ervoor dat de bijeenkomst mooi en waardig verloopt.

Neem contact op voor een uitvaart in Sterksel