Home Uitvaart Valkenswaard

Uitvaart in Valkenswaard

Met veel zorg en persoonlijke aandacht verzorg ik een uitvaart voor uw dierbare in Valkenswaard. U kunt mij dag en nacht bereiken via: 06 10238530. 

lichtje

Afscheid nemen van een dierbaar iemand is onlosmakelijk verbonden met het leven. In de drukte na een overlijden is soms weinig ruimte voor gevoelens van verdriet. Dat is jammer, want die gevoelens horen bij een afscheid. 

Graag wil ik u de ruimte, tijd en aandacht geven die nodig is om goed afscheid te kunnen nemen. Als uitvaartbegeleider sta ik u bij in de dagen na een overlijden. Stap voor stap bereiden we samen een mooi afscheid voor. 

In deze moeilijke dagen ben ik uw vertrouwde gezicht en aanspreekpunt. Samen geven we vorm aan de uitvaart van uw geliefde.

kerk

Opbaren in Valkenswaard

Opbaren kan naar uw wens thuis of in een uitvaartcentrum naar uw keuze. Beide kan ik voor u organiseren.

Uitvaartdienst of afscheidsdienst

Een Katholieke uitvaart is mogelijk in een van de kerken in Valkenswaard. Aansluitend kunt u kiezen voor:

  • Cremeren bij het crematorium naar uw eigen keuze. Dichtbij liggen de crematoria in Heeze, Veldhoven of Eindhoven. De afscheidsbijeenkomst kan plaatsvinden in de aula van het crematorium maar is uw wens om deze elders te organiseren dan kan dat ook 
  • Begraven kan op het begraafplaats Eikenhof aan de Sil. Kijk voor meer informatie op de website van de parochie H. Willibrord
koffie

Koffietafel of samenzijn in Valkenswaard

Valkenswaard heeft diverse horecagelegenheden waar u de mogelijkheid heeft voor een koffietafel of samenzijn. 

Op uw verzoek leg ik contact met de locatie van uw keuze, bespreek ik de mogelijkheden en organiseer ik de bijeenkomst. Samen zorgen we ervoor dat de bijeenkomst mooi en waardig verloopt.

Neem contact op voor een uitvaart in Valkenswaard