Home Uitvaart

Uitvaart

De dood schept een afstand en voelt voor velen als ‘eng’. Vooral voor wie er nog nooit mee te maken heeft gehad. Maar uit ervaring weet ik dat de periode rond een overlijden ook heel waardevol kan zijn. Mijn manier van werken is erop gericht dat u en uw dierbaren op een goede manier afscheid kunnen nemen.

aansteken kaarsen

Met zorg en aandacht

Een overlijden gaat gepaard met veel en soms heftige emoties. Iedereen beleeft het op zijn of haar eigen manier. Ik vind het belangrijk dat die gevoelens de ruimte krijgen. Ze mogen er zijn.

Als uitvaartbegeleider wil ik naast u staan. Ik wil u op heldere en transparante wijze informeren over wat er gebeurt en wat er mogelijk is. Dit doe ik met zorg en aandacht, door vragen te stellen en goed naar u te luisteren.

“Warme, persoonlijke zorg en begeleiding”
“Wij zijn heel dankbaar voor de manier waarop Heidi ons heeft bijgestaan in de periode rond het afscheid. Ze luisterde goed naar onze wensen en zorgde ervoor dat alles geregeld werd zoals Jan het zou hebben gewild.”

Familie van Mierlo

bloemen

Rust en overzicht

Stap voor stap geven we vorm aan de dagen na het overlijden, en werken we toe naar een mooi afscheid. Een afscheid met een persoonlijke touch, waarin u uw dierbare kunt herkennen.

Ik neem u mee door de dagen heen, neem zaken uit handen en geef antwoord op uw vragen. Uw wensen vormen de leidraad, u bepaalt het tempo. Ik zorg voor rust en hou het overzicht. Dit doe ik met aandacht en zorg. U kunt op mij vertrouwen.

Heeft u vragen over een overlijden of wilt u meer weten over mijn werkwijze? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta u graag te woord.

Persoonlijk contact