Home Uitvaart Kosten en verzekering

Kosten en verzekering

Een mooi afscheid zit in kleine waardevolle aspecten, niet in grootse dingen. Met een klein budget kan een uitvaart toch heel persoonlijk zijn, en een waardevolle herinnering worden. 

bloem op boomstronk

Kosten van een uitvaart

Niets aan de uitvaarten die ik begeleid is standaard, ook het kostenplaatje niet. De keuzes die u maakt, bepalen in grote mate wat het afscheid kost. Zoals de keuze van begraven of cremeren, advertentie, locatie van het afscheid en het samenzijn na afloop. 

Zo snel mogelijk na ons eerste gesprek maak ik een globale begroting voor de uitvaart. In de dagen daarna wordt deze in steeds meer details uitgewerkt.

Ik vind het belangrijk dat u het overzicht houdt en niet voor verrassingen komt staan. Transparantie is daarom het sleutelwoord.

“Ik had me geen betere uitvaartzorg kunnen voorstellen zoals op de manier die jij hebt gedaan.”
“We hebben een zeer goed gevoel bij jou als persoon en de gang van zaken. We hebben dat als zeer prettig ervaren.”

Familie Verstappen

“Je hebt ons perfect door deze moeilijke tijd geloodst. Wij zijn 100% tevreden over de geleverde diensten, support en adviezen."

Familie de Groot

korenaar

Uitvaartverzekering

U heeft altijd vrije keuze voor de uitvaartverzorger van uw voorkeur. Dit staat los van bij welke maatschappij u verzekerd bent. Ook wanneer u een uitvaartverzekering hebt, kan ik de uitvaart voor u verzorgen. 

Heeft u vragen of twijfels over de mogelijkheden van uw verzekering? Bel me dan gerust. In een vrijblijvend gesprek kijken we samen wat de consequenties zijn van uw keuze. Kiest u ervoor de uitvaart door mij te laten verzorgen, dan kan ik de verzekering voor u opzeggen. Ik neem dan ook de administratieve afwikkeling op me.

Eerlijk tarief

Geld mag geen rol spelen bij het afscheid van uw dierbare. Voor ieder budget kan ik een waardig afscheid realiseren. Ik zal u altijd eerlijk informeren over de kosten van uw keuzes, zonder dat het steeds op de voorgrond staat. Uw aandacht mag uitgaan naar het afscheid van uw dierbare. 

Maak een vrijblijvende afspraak