Home Uitvaart Voorgesprek

Een voorgesprek

Heeft u vragen over een uitvaart die in de toekomst zal plaatsvinden? Is er iemand in uw naaste omgeving die niet lang meer te leven heeft? Neem dan nu alvast contact met mij op om uw wensen door te spreken. 

schrift met boek en pen

Leg uw wensen vast

Er zijn verschillende redenen denkbaar om een voorgesprek aan te vragen. Bijvoorbeeld omdat u zich afvraagt wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een afscheid. Omdat u graag zelf de regie wilt nemen over de periode vlak na uw overlijden. Of omdat u uw kinderen in dit opzicht wilt ontlasten. Wat uw reden ook is, u kunt bij mij terecht.

Sprieten

Kosteloos en vertrouwelijk

Wat uw vraag ook is, ik help u graag het antwoord te vinden. Ik kom bij u thuis langs om uw vragen te bespreken en de verschillende mogelijkheden toe te lichten. Op verzoek geef ik u een indicatie van de kosten.

Als u wilt, noteer en bewaar ik uw wensen tot het zover is. Op dat moment is één telefoontje voldoende om alles in gang te zetten.

Een ‘voorgesprek’ is kosteloos, vertrouwelijk en zonder enige verplichting.

paarden

Overmacht

Ondanks een voorgesprek en de intentie om uw afscheid te verzorgen, zijn er omstandigheden denkbaar waarin ik u toch niet van dienst kan zijn. 

Voor een goed afscheid wil ik iedere familie voldoende tijd en aandacht kunnen geven. Bij meerdere sterfgevallen kort na elkaar, komt dit in het geding. Dat kan betekenen dat ik niet op uw verzoek kan ingaan.

Voor dit soort situaties heb ik afspraken gemaakt met een collega uitvaartverzorgster uit de regio. Zij kan de uitvaart overnemen en daarbij over alle informatie uit het voorgesprek beschikken. U bent echter vrij om een andere keuze te maken.

Wilt u een vrijblijvend voorgesprek aanvragen? Ik neem er graag de tijd voor. 

Voorgesprek aanvragen