Iets over mijzelf

Iets voor een ander kunnen betekenen in een moeilijke tijd, is belangrijk in mijn leven.   

Met mensen meelopen,
hun tempo volgen,
aansluiten op wat zij op dat moment nodig hebben. 

In de 15 jaar dat ik als uitvaartverzorgster werkzaam ben, is dat steeds mijn drijfveer geweest. Met mijn inbreng probeer ik rust en ruimte te creëren, zodat uw dierbare een mooi en warm afscheid krijgt. 

Mijn persoonlijke ervaringen hebben mij geïnspireerd om dit werk te gaan doen. Net als ieder ander heb ik in mijn leven met verlies te maken gehad. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het dan is de juiste mensen om je heen te hebben. Het heeft me geholpen het verlies in mijn leven te verweven, en de zonnige kant weer te zien. 

In 2003 ben ik begonnen aan de opleiding ‘Omgaan met verlies’, een opleiding tot rouwbegeleider. Omdat ik graag meer betrokken wilde zijn kort na het moment van overlijden, heb ik me vervolgens geschoold tot uitvaartverzorgster bij Stivu.

Heel graag wil ik u in een moeilijke tijd omringen met mijn zorg en aandacht. Ik ken en herken de gevoelens die horen bij verlies. Zo weet ik hoe belangrijk het is dat een afscheid warm en persoonlijk is. Dat het past bij u en recht doet aan de overledene. 

Ik gun iedereen een warm afscheid. Dat is wat mij motiveert om dit mooie vak te beoefenen.

Heidi van Dijk – Slaats

Contact